Barion Pixel

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Flexi Új Classic szalag L 5m fekete 50kg

Flexi
10.240 Ft
Menny.:db
Egy automatikusan fel- és lecsévélődő flexi New Classic szalagpórázzal nagy mozgásteret tud nyújtani kutyájának közös sétáik során.
Egységár: 10.240,00 Ft/db
Vonalkód: 4000498032329
Cikkszám: FLX32329
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 103
Méretek:
L
10.240 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy automatikusan fel- és lecsévélődő flexi New Classic szalagpórázzal nagy mozgásteret tud nyújtani kutyájának közös sétáik során: a nagyvonalúan méretezett, 5 méter hosszú szalag automatikusan kieresztődik, majd közelítés esetében újra visszatekercselődik. Kutyája így kiélheti mozgási és felfedezési késztetését, miközben Ön mégis folyamatosan és kényelmesen kezében tarthatja az ellenőrzést. Az egyszerű Fekete színű, L méretű New Classic szalagpóráz nyugodt kutyák esetében is ajánlott 50 kg-ig, míg nagyon temperamentumosak esetében max. 40 kg testsúlyig.

Mivel az erős szalag állandóan enyhe húzás alatt áll, belógás nem jöhet létre, a szalag kifutását pedig rögtön leállíthatja egy gombnyomással a stopp-funkcióval. Igény esetén kattintással aktiválhatja a rövid ütemű fékrendszer-funkciót, ami akár rögzíthető is. Ezáltal - ha szükséges - fegyelmezni tudja kutyáját, s rábírni, hogy lábhoz menjen ill rövid pórázon legyen.

Az automata póráz ügyes kiegészítőiként praktikus tartozékok közül választhat: a multiboxnak köszönhetően mindig kézközelben lehet az ürülékes zacskó vagy egy kis finomság.

Az automata flexi pórázok klasszikusa a legmagasabb minőségi és kényelmi elvárásoknak is eleget tesz. A Németországban kézzel készülő flexi pórázok több mint 90 ország kutyatulajdonosainak millióit győzik meg korrekt ár-érték-arányukkal.

A flexi New Classic L méretű, 5 méteres, Fekete színű, automata szalag-kutyapóráz jellemzői:

 • 5 méter hosszú, automata szalagpóráz
 • L méret: 50 kg-ig normál aktivitású kutyáknak, nagyon temperamentumosak esetében max. 40 kg testsúlyig
 • Rövid ütemű fékrendszer: a szalagpóráz letekeredése egy gombnyomással leállítható és rögzíthető, így Ön igény szerint tudja fegyelmezni és dirigálni kutyáját
 • Funkcionális tartozékok: egyedileg bővíthetők velük a pórázok (ezeket a szállítmány nem tartalmazza)
  • Multi-Box: rátehető - levehető tartó ürülékes zacskóknak vagy snackeknek
 • Biztonsági hurokkal: megakadályozza a póráz visszacsapódását, ha a nyakörv elszakadna
 • Kiváló, gondos kidolgozás: valamennyi alkotóeleme prémium-minőségű, erős és stabil, krómozott horoggal
 • Made in Germany: kézzel készül Németországban, az egész világon ismert és kedvelt
 • Színe: Fekete
 • Anyaga: műanyag
 • Súly: kb. 300 g