Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Termékek Menü

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Webáruházunkban az 50.000 Ft feletti rendelések szállítása 40 kg-ig díjmentes, amennyiben nem tartalmaz törékeny vagy extra méretű terméket!
A törékeny, valamint a 40kg-nál nehezebb vagy terjedelmes termékek esetében (pl. tófólia, akváriumok, kutyaházak) a házhoz szállítása egyedi díjszabás szerint történik.
Törékeny árú vásárlása esetén, minden esetben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, hogy az adott termék szállítható-e.

 • Személyes átvétel (ingyenes):
  Ez esetben is szükséges a webáruházunkban történő előzetes megrendelés, ugyanis a webáruház árai eltérhetnek az üzletünkben alkalmazott áraktól. A terméket egy visszajelzett időpontban veheti át üzletünkben, természetesen szállítási költség felszámolása nélkül. Üzletünk hétfőtől péntekig 9:00-18:00-ig, szombaton 9:00-13:00-ig tart nyitva.
   
 • Házhoz szállítás futárszolgálattal (1.690 Ft-tól):
  Amennyiben rendelését 12:00-ig leadja bármelyik munkanapon, és a termék készleten van, akkor a csomagot a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. Szombaton és vasárnap nincs áruszállítás. Csomagja futárnak történő átadásáról e-mailben értesítjük, a rendelése állapota "szállítás alatt"-ra módosul.

  Kérjük, hogy törékeny csomagját a futár jelenlétében mindenképpen ellenőrizze! Látható vagy hallható sérülés esetén a futárnak kötelessége jegyzőkönyvet felvenni a törött csomagról. Utólagos reklamációt jegyzőkönyv hiányában sajnos NEM tudunk elfogadni!
   
 • Átvevőpontra szállítás - GLS csomagpont (1390 Ft-tól):
  Kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi csomagpontot a több, mint 800 csomagpont közül. A csomag maximum súlya 40 kg lehet.
   
 • Átvevőpontra szállítás - MPL csomagautomata (890 Ft-tól):
  Ön határozhatja meg a felajánlott 51 automata közül, hogy hol kívánja csomagját átvenni. A csomag maximum súlya 20 kg lehet, mérete nem haladhatja meg a 51 cm × 31 cm × 35 cm-t.
  A méretbeli korlátozásoktól a csomagautomata belső mérete miatt eltérni nem tudunk. Az átvevőpontra érkezett csomagról az MPL e-mailben és SMS-ben értesíti Önt, valamint elküldi az egyedi nyitókódot. Csakis ezzel a kóddal férhet hozzá a csomagjához.
   
 • Átvevőpontra szállítás - MPL Postai PostaPont (1450 Ft-tól):
  Ön határozhatja meg a közel 2600 felajánlott átvételi pont közül, hol szeretné csomagját átvenni. A csomag súlya max. 30 kg lehet. A csomagok kiszállítási helyre történő érkezéséről az MPL e-mailben és SMS-ben értesítőt küld Önnek, melynek megérkezése után a küldemény átvehető.

 • Átvevőpontra szállítás - MPL MOL-Coop PostaPont (1450 Ft-tól):
  Ön határozhatja meg, hogy a felajánlott átvételi pont közül hol szeretné csomagját átvenni. A csomag súlya max. 20 kg lehet.
  A csomagok kiszállítási helyre történő érkezéséről az MPL e-mailben és SMS-ben értesítőt küld Önnek, melynek megérkezése után a küldemény átvehető.

Csomagja futárnak történő átadása után e-mailben elküldjük Önnek a fuvarlevélszámot, mellyel nyomon követheti csomagját.