Barion Pixel

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Susa

A Susa kutyatápok gyártója Dr Saffer GmbH közel 40 éve foglalkozott haszon és háziállatok táplálkozásfilozófiával.
Dr Philip Saffer irányításával. 1974 óta gyártották a SUSA kutya és macskatápokat, melyet Európa 18 országában forgalmaztak.
Saffer Úr a koncepció és a receptúra kialakításánál a legnagyobb súlyt az emészthetőségre helyezte. A termékeket folyamatosan fejlesztették és napjaink követelményeinek megfelelően bővítették a kínálatot.

A Dr Saffer GmbH megszűnésével a forgalmazási és gyártatói jogokat a Meganel Kft megvásárolta Ausztria és a volt kelet-európai blokk területére.

Napjainkban a gyártás Németországban ill. más nyugat-európai országok neves gyártóinál folytatódik, a Dr Saffer Úr által megírt és továbbfejlesztett receptúrák alapján.Ez biztosítja továbbra is a Susa kutya illetve macskatápok tradicionális minőségét.
Termékeikkel mindenféle korú, fajtájú, méretű és speciális igénybevételre tartott kutyának (szánhúzó, szolgálati, sport kutyák) kínálnak teljeskörű takarmányozási programot.

Rendezés: