Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Termékek Menü

HŰSÉGPONT

 

Vásárlás utáni Hűségpont regisztrált vásárlóknak

A vásárlói hűség nálunk pénzt ér! A Hűségpont rendszerünk rendkívül egyszerű. Miközben vásárolsz a Mard-el.hu webáruházban, automatikusan Hűségpontokat kapsz. Az így összegyűjtött pontokat 180 napon belül felhasználhatod a következő vásárlásodkor.

Hogyan működik a Program? 
Mikor leadod a rendelésed, a teljes áruérték* alapján számítódik a pont. Ezek a pontok hozzáadódnak a Hűségpont számládhoz, melyet a fiókodban tudsz megnézni. Az átvett és kifizetett rendelések után lesznek a pontok jóváírva, amelyeket bármely termékre elkölthetsz. Ha meg akarod nézni a pontjaid, be kell jelentkezni a fiókodba. A pénztárnál tudod fizetésre felhasználni a pontjaid.
* A szállítási költség nem számít bele

Pontok átváltása 
Az akciós és a nem akciós termékek esetében is járnak pontok. Vásárlásod minden 100 forintja után kapsz egy pontot. 1 pont = 1 Ft 
Például: Termék ára bruttó 10 000 Ft ez 100 pont, azaz vásárlásod értékének 1%-át kapod meg.
Fenntartjuk a jogot a pontok átváltási értékének változtatására előzetes értesítés nélkül. Itt mindig megtalálod az aktuális átváltási értéket.

Pontok felhasználása 
Ha van a számládon pont, akkor vásárolhatsz vele a Mard-el.hu webáruházban. A pénztárnál tudod elkölteni a pontjaid bármely termékre (szállítási díjra nem!). 
A pontokat 180 napon belül kell felhasználni, a régebben megszerzett pontok automatikusan törlődnek. 
Kuponkódot és pontokat egyszerre nem lehet beváltani a halmozódó kedvezmények miatt! 
Ha kupont használsz fel, akkor is kapsz hűségpontokat az adott vásárlás után.

Jár-e pont a Hűségponttal fizetett vásárlás után? 
A Hűségponttal fizetett részért nem, az azt meghaladó részért igen. Pl. a rendelés értéke 5 000 Ft, ebből 3 000 Ft-ot Hűségponttal fizetsz, akkor 2 000 Ft után jár újabb pont.

Hol láthatom a pontjaim egyenlegét?
Bejelentkezés után a fiókodban a "fiókom" menüben jelenik meg. Azonban az új hűségpontjaid csak azt követően lesznek jóváírva, miután a rendelésed ellenértéke beérkezett, a termék(ek) kiszállításra került(ek), és rendelésed a "teljesítve" státuszt megkapta.

Felhasználási feltételek
Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
Kizárólag online vásárláshoz használhatóak fel a pontok, 180 napon belül.
A pontokat nem lehet készpénzre váltani, és nem lehet más vásárlónak átadni.
Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.
A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.