Barion Pixel

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Voskes

A Voskes 1981 óta ismert számos egészséges nassolnivalójáról. A kutyák és a macskák több mint 40 éve szeretik csemegéink finom és őszinte ízét... és ez visszaigazolást jelentett számunkra, hogy a meglévő kínálatunkat a rágcsálnivalók és ételek teljes választékára bővítsük.
A Voskes több mint 200 különböző macska és kutya harapnivalót és ételt kínál, mindig lépést tartva a legújabb trendekkel. Rengeteg választási lehetőség, amellyel minden nap meglepheti kedvencét!
Termékeink fejlesztésével a kedvtelésből tartott állatok jóléte áll az első helyen. Mindent a macskák és kutyák speciális igényeihez szabtak.
Voskes finomságainkat a legnagyobb gonddal fejlesztjük, és gondoskodunk arról, hogy a gyártás során csak kiváló minőségű alapanyagokat használjunk fel.
Voskes szereti az állatokat. Eledeleinkkel egy boldog kisállatot célozunk meg. Hiszen mindannyian a legjobbat akarjuk lakótársainknak, és a boldog kisállat boldog állattartót is jelent!

Rendezés: