Barion Pixel

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Flexi Fun szalag M 5m fekete

Flexi
8.990 Ft
Menny.:db
Egy automatikusan fel- és lecsévélődő Flexi Fun szalagpórázzal nagy mozgásteret tud nyújtani kutyájának közös sétáik során.
Egységár: 8.990,00 Ft/db
Vonalkód: 4000498027929
Cikkszám: FLX27929
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 90
Szín:
8.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Flexi Fun szalag M 5m fekete - automata szalag-kutyapóráz.

Egy automatikusan fel- és lecsévélődő Flexi Fun szalagpórázzal nagy mozgásteret tud nyújtani kutyájának közös sétáik során: a nagyvonalúan méretezett, 5 méter hosszú szalag automatikusan kieresztődik, majd közelítés esetében újra visszatekercselődik. Kutyája így kiélheti mozgási és felfedezési késztetését, miközben Ön mégis folyamatosan és kényelmesen kezében tarthatja az ellenőrzést.

Mivel az erős szalag állandóan enyhe húzás alatt áll, belógás nem jöhet létre, a szalag kifutását pedig rögtön leállíthatja egy gombnyomással a stop-funkcióval. Igény esetén kattintással aktiválhatja a rövid ütemű fékrendszer-funkciót, ami akár rögzíthető is. Ezáltal - ha szükséges - fegyelmezni tudja kutyáját, s rábírni, hogy lábhoz menjen ill rövid pórázon legyen.

Az automata Flexi póráz a legmagasabb minőségi és kényelmi elvárásoknak is eleget tesz. A Németországban kézzel készülő Flexi pórázok több mint 90 ország kutyatulajdonosainak millióit győzik meg korrekt ár-érték-arányukkal.

A Flexi Fun M méretű, 5 méteres, fekete színű, automata szalag-kutyapóráz jellemzői:

  • 5 méter hosszú, automata szalagpóráz
  • M méret: 25 kg-ig normál aktivitású kutyáknak
  • Made in Germany: kézzel készül Németországban, az egész világon ismert és kedvelt
  • Színe: Fekete
  • Anyaga: műanyag