Barion Pixel

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Flexi Fun zsinór M 5m kék

Flexi
8.430 Ft
Menny.:db
Egy automatikusan fel- és lecsévélődő Flexi Fun zsinórpórázzal nagy mozgásteret tud nyújtani kutyájának közös sétáik során.
Egységár: 8.430,00 Ft/db
Vonalkód: 4000498027714
Cikkszám: FLX27714
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szín:
 
8.430 Ft
Menny.:db

Leírás

Flexi Fun zsinór M 5m kék - automata zsinór-kutyapóráz.

Egy automatikusan fel- és lecsévélődő Flexi Fun zsinórpórázzal nagy mozgásteret tud nyújtani kutyájának közös sétáik során: a nagyvonalúan méretezett, 5 méter hosszú szalag automatikusan kieresztődik, majd közelítés esetében újra visszatekercselődik. Kutyája így kiélheti mozgási és felfedezési késztetését, miközben Ön mégis folyamatosan és kényelmesen kezében tarthatja az ellenőrzést.

Mivel az erős zsinór állandóan enyhe húzás alatt áll, belógás nem jöhet létre, a szalag kifutását pedig rögtön leállíthatja egy gombnyomással a stop-funkcióval. Igény esetén kattintással aktiválhatja a rövid ütemű fékrendszer-funkciót, ami akár rögzíthető is. Ezáltal - ha szükséges - fegyelmezni tudja kutyáját, s rábírni, hogy lábhoz menjen ill rövid pórázon legyen.

Az automata Flexi póráz a legmagasabb minőségi és kényelmi elvárásoknak is eleget tesz. A Németországban kézzel készülő Flexi pórázok több mint 90 ország kutyatulajdonosainak millióit győzik meg korrekt ár-érték-arányukkal.

A Flexi Fun M méretű, 5 méteres, kék színű, automata zsinór-kutyapóráz jellemzői:

  • 5 méter hosszú, automata zsinórpóráz
  • M méret: 20 kg-ig normál aktivitású kutyáknak
  • Made in Germany: kézzel készül Németországban, az egész világon ismert és kedvelt
  • Színe: kék
  • Anyaga: műanyag