Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Termékek Menü

Panzi Tavi algagátló 1000ml

Ár:
3.380 Ft (2.661 Ft + ÁFA)
Egységár: 3.380 Ft/l
Vonalkód: 5998274305721
Cikkszám: 603110
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2019. október 23.
Gyártó: Panzi
Menny.:db

Leírás

A Tavi algagátló oldat alkalmas a lebegő és fonalas zöldalgák elpusztítására, fejlődésük meggátlására. A készítmény a kovaalgák fejlődését nem gátolja. Alkalmazás: Megfelelő elkeveredés mellet adjuk az oldatot a tó vizéhez. Erős algásodás esetén a kezelést, 3-4 nap múlva ismételjük meg. Ha az algák elpusztultak, a továbbiakban csak akkor adjunk vegyszert ha az algásodás újra megindul. Az alkalmazás során a tó vizének megfelelő levegőztetéséről gondoskodjunk mert különösen meleg időjárás esetén a gyors algapusztulás oxigén hiányt okoz, mely a halak fulladásához vezethet. Frissen feltöltött tóba akkor kezdjük alkalmazni a szert, ha az algásodás megindul. Friss tiszta vízbe ne alkalmazzuk, mert a halak pusztulását okozza. Környezeti veszélyt okozó anyagokat is tartalmaz, de a kiürített edény vízzel való alapos kiöblítés után szelektív hulladéklerakóba helyezhető.

Adagolás: 10 ml 100 liter vízhez, 1db 1000 ml-es flakon 40 m3 vízhez. Csak kerti dísztavakban történő alkalmazásra! Gyermekek elől elzárandó!

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Kiszerelés 1000ml