Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

ExoTerra Reptile Den hüllőbarlang mágneses S 2861

ExoTerra
5.150 Ft
Menny.:db
Egységár: 5.150,00 Ft/db
Cikkszám: PT2861
Elérhetőség: Rendelhető (1-5 munkanap)
Szerezhető hűségpontok: 52
Rendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a Pontec, Oase, Ubbink, Firestone, Velda, Everris, Bradas, Biopon, Bros, Fitt, Homepond, Pontaqua termékek, valamint a geotextília, agroszövet árait csak a raktáron lévő készlet erejéig tudjuk garantálni. A folyamatos árváltozás miatt a rendelhető (saját készleten nem lévő, beszerzésre szoruló) ezen termékek esetében a beszállító partnerünk a számlázáskor aktuális árfolyamon számláz felénk, ezért a feltüntetett árakat nem tudjuk garantálni!
5.150 Ft
Menny.:db

Leírás

A Reptile Den mágneses hüllőbarlang lehetővé teszi a hüllők és kétéltűek egyszerű megfigyelését, amikor azok a rejtekhelyükön tartózkodnak, anélkül, hogy megbontanánk rejtekhelyüket és ezzel megzavarnánk őket. Megfigyelés céljából a dekoráció, vagy az aljzat megbontása, jelentős stresszt okoz, ami ezzel az egyszerű eszközzel elkerülhető. A barlang külső (oldalsó) fedele eltávolítható így könnyen megfigyelhetővé válnak a rejtőzködő alvó állatok. A barlang külső (terráriumon kívül eső) részét erős mágnes rögzíti. A barlang szigetelt, így belül mindig hűvösebb van, mint a terrárium többi részében, hasonlóan a természetes búvóhelyekhez. Amennyiben nyirkos körülményeket szeretnénk az odúban, helyezzünk el benn nedves mohát.

Tulajdonságok:
- egyedülálló "keresztül az üvegen" mágneses odú
- zavarás nélkül megfigyelhetők az állatok
- szigetelt, hogy a természethez hasonlóan hűvösebb legyen belül
- tökéletes fészekrakó hely különféle fajoknak
- stressz mentes megfigyelést biztosít

Mérete: 20x10x10cm