Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

ExoTerra Heat Wave Rock S - 5W

ExoTerra
8.180 Ft
Menny.:db
Egységár: 8.180,00 Ft/db
Cikkszám: PT2000
Elérhetőség: Rendelhető (1-5 munkanap)
Szerezhető hűségpontok: 82
Rendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a Pontec, Oase, Ubbink, Firestone, Velda, Everris, Bradas, Biopon, Bros, Fitt, Homepond, Pontaqua termékek, valamint a geotextília, agroszövet árait csak a raktáron lévő készlet erejéig tudjuk garantálni. A folyamatos árváltozás miatt a rendelhető (saját készleten nem lévő, beszerzésre szoruló) ezen termékek esetében a beszállító partnerünk a számlázáskor aktuális árfolyamon számláz felénk, ezért a feltüntetett árakat nem tudjuk garantálni!
8.180 Ft
Menny.:db

Leírás

ExoTerra Heat Wave Rock S 5W -  melegítő fűtőszikla sivatagi és esőerdei terráriumokba egyaránt. Az ExoTerra Heat Wave Rock a természetben a nap sugarai által felmelegített sziklát imitálja, mely még naplemente után is órákig tartja a hőt. Számos hüllő számára ez a természetes hőforrás nélkülözhetetlen például az anyagcsere folyamatok szempontjából. A melegítőszikla automatikusan kikapcsol, ha elér egy bizonyos hőfokot, megelőzve ezzel a túlmelegedést és az állat megsérülését. A fűtőszálak a szikla belsejében találhatóak, egyenletes eloszlásban és teljesen elfedve, így nem alakulnak ki forró pontok a felszínen. A melegítőszikla speciális hővezető gyantából készült, mely vízálló, nem mérgező, könnyű tisztán tartani, és egyenletes hőeloszlást biztosít. Természetes kinézetének és biztonságos kivitelezésének köszönhetően sivatagi és esőerdei terráriumban is egyaránt elhelyezhető.

• Könnyű tisztítani
• Természetes kinézetű, szimulálja a természetes életteret
• Hozzájárul a megfelelő anyagcsere folyamatokhoz és emésztéshez
• Egyenletes hőeloszlást biztosít
• Nem melegszik túl
• Energiatakarékos
• Sivatagi és esőerdei terráriumba egyaránt

Méret 15,5x10x4,5cm
Teljesítmény 5W