Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

ExoTerra Glow Light lámpatest S 14cm 2052

ExoTerra
9.240 Ft
Menny.:db
Egységár: 9.240,00 Ft/db
Vonalkód: 15561220521
Cikkszám: PT2052
Elérhetőség: Rendelhető (1-5 munkanap)
Szerezhető hűségpontok: 93
Rendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a Pontec, Oase, Ubbink, Firestone, Velda, Everris, Bradas, Biopon, Bros, Fitt, Homepond, Pontaqua termékek, valamint a geotextília, agroszövet árait csak a raktáron lévő készlet erejéig tudjuk garantálni. A folyamatos árváltozás miatt a rendelhető (saját készleten nem lévő, beszerzésre szoruló) ezen termékek esetében a beszállító partnerünk a számlázáskor aktuális árfolyamon számláz felénk, ezért a feltüntetett árakat nem tudjuk garantálni!
9.240 Ft
Menny.:db

Leírás

ExoTerra Glow Light lámpatest S 14cm – Fluoreszkáló belső felületű fém lámpatest, mely porcelán foglalattal van ellátva és 100 wattig terhelhető.

A Glow Light armatúrával a szükséges hő és/vagy fény oda irányítható a terráriumban, ahol arra szükség van. Az armatúra masszív felépítésű fém reflektor, hőálló kerámia aljzattal és egy rugós forgatható bilinccsel, mellyel rugalmasan és biztonságosan rögzíthető. Az extra hosszú kábelen található kapcsolóval könnyen be- és kikapcsolható. A reflektor belsejében erősen tükröződő fényes bevonat van, amely a lámpa kikapcsolását követően alkonyati, holdvilágos fényt bocsájt ki. A lámpatest segítségével stressz nélkül tudnak a nappal aktív hüllők, vagy kétéltűek az éjszakai búvó helyükre vonulni. Az alkonyati, holdvilág szerű fény megfelelő látási viszonyokat teremt, megteremtve ezzel az éjszaka aktív hüllők és kétéltűek ideális éjszakai ciklusát. A lámpatest segítségével anélkül lehet figyelemmel kíséri az állatok éjszakai életét, hogy bekapcsolná a világítást, amely stresszt és tájékozódási zavart okozhat.

Tulajdonságok:
- nappali és éjszakai fény is biztosító készülék
- hosszan tartó fényes, foszforeszkáló fény
- hőálló porcelán foglalat
- Ideálisan használható minden típusú terrárium megvilágítására
- megakadályozza a stressz
- ideális éjszakai megfigyeléshez

A terrárium vagy akvárium keretére egy vagy több ExoTerra Glow Light lámpatest is felszerelhető és a megvilágítandó területre irányítható egy rugós, forgó lámpatartó segítségével.

Méret: 14cm átmérő