Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

ExoTerra Fogger Ultrahangos Hidegpárásító 2080

ExoTerra
16.030 Ft
Menny.:db
Egységár: 16.030,00 Ft/db
Cikkszám: PT2080
Elérhetőség: Rendelhető (1-5 munkanap)
Szerezhető hűségpontok: 161
Rendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a Pontec, Oase, Ubbink, Firestone, Velda, Everris, Bradas, Biopon, Bros, Fitt, Homepond, Pontaqua termékek, valamint a geotextília, agroszövet árait csak a raktáron lévő készlet erejéig tudjuk garantálni. A folyamatos árváltozás miatt a rendelhető (saját készleten nem lévő, beszerzésre szoruló) ezen termékek esetében a beszállító partnerünk a számlázáskor aktuális árfolyamon számláz felénk, ezért a feltüntetett árakat nem tudjuk garantálni!
16.030 Ft
Menny.:db
Válasszon kiegészítő termékeket!

Leírás

ExoTerra Ultrasonic Fogger – Ultrahangos hidegpárásító készülék terráriumokba

Az ExoTerra Ultrasonic Fogger párásító készülék használatával hűvös ködöt és párát hozhatunk létre minden terráriumban. Ideális a páratartalom növeléséhez és természetes ködös és nyirkos környezet létrehozásához. Bármilyen edényhez vagy termékhez használható, amiben a vízszint meghaladja az 5 cm-t.

A sivatagi környezetben kora reggel megjelenő harmathoz és a trópusi területek talajközeli felhőihez és párájához hasonló nedvesség érhető el a készülékkel.

Leginkább ingoványos, nedves környezetben élő állatokhoz ajánlott, kígyókhoz, békákhoz és gyorsan kiszáradó terráriumok alapos párásításához.

A párásító körülbelül 200ml vizet tud a levegőbe juttatni óránként. Az optimális működés érdekében használjunk szobahőmérsékletű vizet. A párásító működését az ON/OFF jelzés világítása jelzi. A készülék automatikusan kikapcsol, ha a szenzor a szükségesnél alacsonyabbnak érzékeli a vízszintet. A szenzor ideális elhelyezkedése a vízfelszín alatt 5-30 mm-rel van.

Bizonyos idő eltelte után a vízből kicsapódó ásványi anyagok lerakódhatnak a készüléken, ami befolyásolhatja annak teljesítményét. Ez könnyen eltávolítható, ha fele-fele arányú víz és ecet keverékébe áztatjuk a készüléket 30 percig, és egy kefével ledörzsöljük a lerakódást. A készülékben található kerámia membrán élettartamát befolyásolja a használat gyakorisága, valamint a víz tisztasága és keménysége. Ha a párásító üzembe helyezése után a ködképzés elmarad, cseréljük ki a membránt.

• Akár 100%-os szintig képes növelni a páratartalmat
• Látványos fehér ködöt generál
• A föld közelében lévő felhőket és ködöt szimulálja a trópusi terráriumokban
• A sivatagi terráriumokban a kora reggeli harmatképződést utánozza
• 5 cm-nél alacsonyabb vízszinthez ne használjuk