Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Everris Sportsmaster CRF Balanced 18-08-17+2MgO+Fe 2-3hó 25 kg

Everris-ICL
26.980 Ft
Menny.:db
Egységár: 1.079,20 Ft/kg
Cikkszám: ICL70533
Elérhetőség: Rendelhető (1-5 munkanap)
Szerezhető hűségpontok: 270
26.980 Ft
Menny.:db

Leírás

A Sportsmaster CRF 18+00+17+3MgO+Fe (Balanced) 2 – 3 hónapos hatástartamú granulált összetett műtrágya az egyenletes fejlődés érdekében. A szemcsék egy része nem burkolt, így a fű számára azonnal felvehető tápanyagforrást nyújt.

A Sportsmaster CRF 18+00+17+3MgO+Fe (Balanced) műtrágya az ICL szabadalmazott Poly-S és PACE burkolási technológiájával készült. Foszfor nélküli kiegyensúlyozott NK-összetételű műtrágya, amely a tavaszi és a nyári hónapokban használható. Vas- és magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét, elfedi a stressztüneteket.

Burkolatok:
POLY-S
A Poly-S technológiával burkolt műtrágyaszemcsékben a nitrogént kéntartalmú és biológiailag lebomló polimer membránréteg veszi körül. Amint a talajnedvesség beáramlik a külső membránrétegbe, a nitrogén feltáródása megkezdődik. A burkolat vastagságától függően a nitrogén kioldódása több hónapig is tarthat. A nitrogén-felszabadulás akkor is egyenletes marad, ha a talajhőmérséklet vagy a talaj nedvességtartalma változik. A Poly-S technológiával burkolt műtrágyák tápanyag-feltáródása minimális tápanyagveszteség mellett, pontosan követi a gyep tápanyagigényét. Hatékony nitrogénellátást biztosít, mert a tápanyag-kimosódás mértéke jelentősen csökken. Nincsenek növekedési csúcsok, így a nyírás gyakorisága is csökkenthető. Ez kevesebb nyesedékkel is jár, így a gyep számára káros filcesedés is megelőzhető.
PACE
A PACE technológia egy, a növényi gyantaburkolaton belül egynél több hatóanyagot tartalmazó, szabályozott tápanyag-feltáródási technológia. A növényi eredetű gyantaburkolaton keresztül a tápelemek egyenletes ütemben oldódnak ki, és válnak elérhetővé a gyep számára. A burkolat vastagságától függően a tápanyagok kioldódásának időtartama többféle lehet; 2-3 hónaptól 8-9 hónapig. A feltáródást nem befolyásolja a talajnedvesség, a pH-érték, illetve a talaj mikrobiológiai aktivitása. Folyamatos feltáródást biztosít a legkülönfélébb környezeti körülmények között. Segítségével a teljes szezon alatt erősebb, sűrűbb, mélyebben gyökerező a gyepfelület.

Jellemzők:
- Hatástartam 2-3 hónap
- Granulátum mérete (mm) 2.91
- Általános ajánlott dózis 25 g/m²
- Felszívódási idő 10 nap (látható felszívódás a felszínről)
- Válaszidő 7 nap