Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

Firestone EPDM gumifólia 1,02mm 6,1m

Firestone
2.990 Ft
Menny.:m2
Egységár: 2.990,00 Ft/m2
Cikkszám: 602638
Elérhetőség: Rendelésre
Szerezhető hűségpontok: 30
2.990 Ft
Menny.:m2

Leírás

A FIRESTONE "POND LINER" a ma kapható legjobb, kifogástalan minőségű gumilemez, amely szintetikus kaucsuk anyagból készül, és számos kiváló, a maga nemében egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik.

 • Környezetbarát: a minden káros anyagtól mentes EPDM gumilemezt kifejezetten tavak, agrogazdasági tározók építési anyagaként fejlesztették ki, amely ISO - 14001 minősítésű, környezetre való hatását tekintve neutrális anyag.
  Több, nemzetközileg akkreditált intézmény által is igazolt a termék környezetbarát mivolta ("élelmiszeripari minőségű") anyag. Egyáltalán nem tartalmaz környezetet (és/vagy vizet) szennyező alkotóelemet!
 • Hal és növénybarát: Teljes mértékben növény- hal-, ill. élőlénybarát anyag, amelyet az anyagra nyomtatott
  "POND LINER" védjegy garantál. A FIRESTONE "POND LINER" gumilemez akár a víztározókra és egyéb célú tározókra, akár a halastavakra ill. úszótavaknál előírtak vonatkozásában teljes mértékben megfelel a legszigorúbb környezet-, és egészségvédelmi követelményeknek!
 • Kiváló hajlékonyság: - 45C-ig hajlékony és rugalmas marad, tehát egész évben lehet vele dolgozni.
 • Nagy rugalmasság: a tavak és tározók kialakításánál tökéletesen követi a meder formáját, kompenzálja a kisebb talaj egyenetlenségeket és akár 300%-ig nyújtható. E tulajdonság mind a szokásosan fellépő hőtágulás szempontjából, mind pedig esetleges eróziós hatások esetén alapvető jelentőségű.
 • Hosszú élettartam: igen ellenálló az időjárás, hó, fagy, UV és ózon sugárzás romboló hatásaival, valamint az agrogazdasági tározokban előforduló bomlástermékekkel szemben. Sem a tó vízszintjének változása sem pedig az agrogazdasági tározók (pl. hígtrágyalé) szintváltozása nincs káros hatással a tófólia élettartamára. A gyártó e termékére 20 év feletti élettartamot garantál.
 • Hidegvulkanizálással toldható: Az egyetlen EPDM gumi lemez / fólia, amely a kivitelezés helyszínén
  (a tó-és/vagy csatorna mederben) hideg-vulkanizálással toldható! A technológia igen egyszerű - akár fél nap alatt elsajátítható, - gép nélkül, csak manuálisan végzendő!

Vastagság: 1,02mm, szélesség: 6,1m

Csak rendelésre!  A rendelést m2-ben kell megadni!