Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

ExoTerra Repti Flo 250 3600

ExoTerra
7.190 Ft
Menny.:db
Cikkszám: PT3600
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 72
Rendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a Pontec, Oase, Ubbink, Firestone, Velda, Everris, Bradas, Biopon, Bros, Fitt, Homepond, Pontaqua termékek, valamint a geotextília, agroszövet árait csak a raktáron lévő készlet erejéig tudjuk garantálni. A folyamatos árváltozás miatt a rendelhető (saját készleten nem lévő, beszerzésre szoruló) ezen termékek esetében a beszállító partnerünk a számlázáskor aktuális árfolyamon számláz felénk, ezért a feltüntetett árakat nem tudjuk garantálni!
7.190 Ft
Menny.:db

Leírás

Szivattyú ExoTerra terráriumokba és vízesésekhez.

Kizárólag édesvízhez megfelelő. A szivattyú akváriumokban és terráriumokban való használatra készült, pl. terráriumi vízesésekhez, vízforgatáshoz, stb. A szivattyú max. +35° C-os vízhez megfelelő.  Helyezze a szivattyút a terrárium aljára, tiszta vízbe. A homok vagy az üledék a szivattyú belső részeinek behordódását okozzák, vagy teljesen le is állíthatják a szivattyú működését.  Biztosítani kell tehát, hogy a víz ne tartalmazzon nagyobb méretű szennyeződéseket, mert csak így akadályozhatja meg a propeller borításának vagy magának a propellernek sérülését.


Teljesítmény 5,5 W. Vízátfolyás 250 l / óra.

A szivattyú méretei: 9 x 7 x 5cm (h x sz x m)