Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Bővebb információkért kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat.

ExoTerra Intense Basking Spot 25W 2196

ExoTerra
1.880 Ft
Menny.:db
Egységár: 1.880,00 Ft/db
Cikkszám: PT2196
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 19
Rendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy a Pontec, Oase, Ubbink, Firestone, Velda, Everris, Bradas, Biopon, Bros, Fitt, Homepond, Pontaqua termékek, valamint a geotextília, agroszövet árait csak a raktáron lévő készlet erejéig tudjuk garantálni. A folyamatos árváltozás miatt a rendelhető (saját készleten nem lévő, beszerzésre szoruló) ezen termékek esetében a beszállító partnerünk a számlázáskor aktuális árfolyamon számláz felénk, ezért a feltüntetett árakat nem tudjuk garantálni!
1.880 Ft
Menny.:db

Leírás

ExoTerra Intense Basking Spot 25W – Kifejezetten sütkérezéshez tervezett lámpa.

A szűkített sugárnyaláb pontosan a kívánt területre irányítható a megfelelő sütkérező terület létrehozása érdekében. Az ExoTerra Intense Basking Spot által kibocsájtott sugárnyalábban a fény- és a hő intenzitása 35%-kal magasabb, így a lámpa távolabb is elhelyezhető a megvilágítási területtől. Az UVA fény pedig hozzájárul a hüllők szervezetének működéséhez.

· 35%-kal magasabb fény- és hőintenzitás
· Sütkérező helyet teremt a hőszabályozáshoz
· Emeli a környezet hőmérsékletét
· UVA sugarai serkentik a párzó magatartást
· Kombinálható Night Heat vagy Infrared Basking Spot izzóval a 24 órás ciklushoz

Foglalat E27
Teljesítmény 25W